vineri, 12 iunie 2015

PREZENTARE DE CAZ-SCLEROZA MULTIPLA

        PREZENTARE DE CAZ-  pe care l-am adus, din spinoasa problematica a sclerozei multiple,a carei cauza, ce i-a determinat imbolnavirea acestui om, a putut fi deslusita si identificata numai, utilizand sistemul  NLS METATRON-4027 cu
 METAPATHIA CLINICAL,care face parte din arsenalul aplicativ al medicinii cuantice actualecare, din pacate   in tara noastra, este foarte putin cunoscut.
       Este situatia unui barbat in varsta de 31 ani,ce provine din zona de Nord a tinutului maramuresean dar,care,de la varsta de 15 ani locuieste in ITALIA in zona Milaneza.
       De 5 ani prezinta o cefalalgie persistenta.
Examinat de medici i-se deceleaza deviatie de sept nazala,rinita cronica. Examinarea radiografica a si-nusurilor  fetei  nu pune in evidenta modificari patognomonice semnifi-cative.Examinarea tomografica  a extremitatii cefalice nu pune in evidenta modificari patologice.
          I se propune interventie cirurgicala penru corectarea derivatiei de sept considerandu-se ca durerile de cap ar fi intretinute din acel spatiu. Interventia chirurgicala  i se efectueaza in urma cu 4 ani dar, starile dureroase intracraniene se mentin in continuare, ele au cedari pasagere la consum de antiinflamatorii “AINS”la care recurge adesea.
          Este examinat cu Sistemul NLS Metatron-4027 Metapathia Clinical la iceputul lunii iunie 2015 venind din Italia in Romania pentru o scurta perioada de timp.
          In cursul examinarii, sistemul NLS , avand si o functie 3D - automata in situatia in care se depisteaza un focar entropic nivel 5 sau 6-acceseaza acel focar, scotand in evidenta modificarile  patologice existente  in diversele nivele de organizare a tesuturilor vii (celule, nucleu, ADN, componente ale ADN, mitocondrii, ATP, ARN-uri), a indentificat automat  focare intracraniene in lobul parietal stang, cu nivele enropice 5-6 (stadiu clinic si stadiu clinic accentuat)-vezi scala entropica Fliender.Cercetand influente posibile infectioase s-au constatat prezenta urmatorilor:
          -Naegleria Fowleri
          -Herpes Viruss
          -Nocardia Asteroides
          -Angiostrongylus Cantonensis
          -Tricomonas Vaginalis
          -Cysticercosis
          -Treponema Palida
          Acesti agenti patgeni, indentificati fiind activi in momentul examinarii,  erau prezenti in diversele sructuri celulare ale tesutului nervos examinat.
          Leziunile prezente au putut fi localizate datorita posibiliatilor de certcetare pe care le ofera functia 4D (de exlorarea continutului spatiilor cavitare – in cazul acesta, fiind, cutia craniana cu substanta cerebrala).
          Ceea ce am prezentat mai sus ne demonstreaza  ca aspectul si caracterul vietilor noastre poate fi determinat de reactiile noastre la stimulii proveniti din mediu.
          De fapt, este bine si necesar, sa mentionez ca este pentru prima data in istoria utilizarii imagisticii medicale cand,sistemul  de examinare clinica, are in corporata o functia 4D. Este extrem de benefic si important faptul ca in momentul examinarii bolnavului, sa avem posibilitatea de a utiliza aceasta functie, altfel am fi evoiti sa recurgem la alte mijloace de investigare cu o pierdere inutila de timp, de cele mai multe ori poate fi indelungat.
        Datorita performantelor deosebite ale sistemului, el asigurand o acuratete a cercetarilor structurilor anatomice de 85 pana la 95%, iar a modelelor cromozomice de la 80 la 90%.,punandu-se in evidenta prezenta leziunilor
structurale de ordinul nanometrilor in nivele  subcelulare ,aproae de ne imaginat ca fiind posibil de a fi vizualizate.
          Stai si te intrebi ce-i mai bine de facut: sa te bazezi numai pe ceea ce poate oferi practica clasica, a carei posibilitati de investigatie sunt cu mult inferioare celor pe care le ofera tehnologiile cuantice actuale, sau trebuie sa-ti reconsideri conservatorismul?.Eu cred ca ar fi mult mai benefica atitudinea reconsiderarii.Ar fi in beneficiul tuturor!.Astfel,am schimba,in bine destine care,datorita nefastei noastre ignorate, ar fi expuse spre o evolutie dezastru-oasa, pentru-ca,in cazul prezentat,evolutia este spre  SCLEROZA MULTIPLA.
Intervine  LEGEA LIBERULUI ARBITRU dar ar fi ideal de a judeca pe ce
cale sa o luam.
           Alaturat vor fi ataste imagini care sustin cele afirmate din cele
espuse mai sus.




























                                                  Dr MERLAS CORNEL

                                                       Tel 0740256532

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu